Wouter Klootwijk, Wouter Bos en schoolfruit...  


Wouter Klootwijk is bijna net zo slim als Wouter Bos, maar dan net wat anders. Wouter K schrijft over eten. Hij vindt het maar niks dat de EU gratis schoolfruit gaat verzorgen. Volgens Wouter K is het beter dat we leren MINDER te eten in plaats van dat we leren appels te leren.

Kijk, Wouter K, als jij je zin krijgt kan Wouter B geen centen wegzetten. En dat doet ie natuurlijk graag om als minister hip en gezond over te komen. Dus dat schoolfruit gaat vast wel door.

En verder, Wouter K, is het zo dat er ook nog beleidskundige wijsheid is, die zegt dat veranderingen in kleine stapjes gaan. Dus jij kunt wel willen dat we ineens minder gaan eten, nee, dat is te hoog gegrepen. In de wereld van Wouter Bos maak je kleine stapjes. Dus gaan we eerst gezonder eten (met schoolfruit in plaats van chocoladerepen) en daarna pas gezond eten door minder te eten.

Wouter K, begrijp je dat bij Wouter B de wereld zo in elkaar zit? Misschien een idee voor een volgende programmareeks: het thema van veranderingen en kleine stapjes es bij de kop te nemen? Sukses ermee, dan!

Verder lezen: Noordhollands Dagblad.Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend
©2001- POMologische Vereniging Noord-Holland