Leerlingen ronden pilot maatschappelijke stage af
bij Themapark De Westlandse Druif
 


Klas 2H van ISW Lage Woerd heeft dinsdag een proefproject maatschappelijke stage afgerond bij Themapark De Westlandse Druif.

Met ingang van het schooljaar 2011 is de invoering van maatschappelijke stages binnen scholen verplicht voor alle leerlingen van het voortgezet onderwijs. De leerlingen van ISW Lage Woerd hebben vier dinsdagen werkzaamheden verricht in de tuin, de kassen en het paviljoen van Themapark De Westlandse Druif.

Na afloop van het proefproject kregen de leerlingen uit handen van Jan Wagemakers, directeur Themapark De Westlandse Druif en Ton Immerzeel, bedrijfsleider een getuigschrift uitgereikt.

Noot van de redactie

Zinvol, zo'n maatschappelijke stage. Ook bij de POM zou zoiets te overwegen zijn, denk ik dan. "Jong geleerd, oud gedaan", en "wie de jeugd heeft, heeft de toekomst", flitst het door mijn hoofd.

Meneren en mevrouwen van de POM, grijp je kans op verjonging! En laat die jongens en meisjes es lekker takken slepen en onkruid opruimen in de collectieboomgaarden!Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend
©2001- POMologische Vereniging Noord-Holland