Bananenonderbroek...  


Bij gebrek aan nieuws over Hollands fruit nieuws uit AustraliŽ. Daar hebben ze wel weer iets nieuws. En wel een milieuvriendelijke onderbroek die voor 27% bestaat uit bananenvezels. Verder zit er katoen en lycra in de onderbroek.

AussieBum zegt dat door het gebruik van bananenvezels de onderbroek licht en absorberend wordt. Als je er nog meer bananenvezel in zou verwerken, zou het kledingstuk sponzig worden.

Tja. Meer bananenvezels die een onderbroek sponzig maken? Meneer Pampers, zie hier, uw markt wordt bedreigd! Of beter: zie hier uw kans op een beter absorberende luier van natuurlijke grondstoffen.

Maar toch...nog wat.... Bananenboeren staan niet bekend om hun milieuvriendelijkheid. In Costa Rica zouden mannen onvruchtbaar zijn geworden doordat ze als slaven moesten doorwerken terwijl het gewas met insecticiden bespoten werd.

Daarom, ik hoop dat ze in AustraliŽ Úf stukken milieuvriendelijker zijn, Úf alleen van biologische bananenplantages grondstof betrekken. Mannen met kinderwens zouden anders extra op hun saec moeten letten met bananenonderbroeken....... en meneer Pampers zou anders voor de jongsten ook maar extra gezondheidsgaranties moeten inbouwen.

Verder lezen: AGD 060310Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend
©2001- POMologische Vereniging Noord-Holland