Ook ongenode gasten op druiventuin  


THEMADAG MET DRUIVENPROEVERIJ WEDEROM GROOT SUCCES

Themapark De Westlandse Druif heeft tijdens de derde Themadag wederom een groot aantal bezoekers getrokken. De mensen kwamen vooral af op de diverse druivenrassen die te proeven waren in de druiventuin. Helaas moest voor de tweede keer deze week ook geconstateerd worden dat de druiventuin bezocht was door ongenode ‘gasten’. Evenals dinsdagnacht werd ook vrijdagnacht de kantine van de vrijwilligers van de druiventuin bezocht door inbreker(s). Werd de eerste keer de fooienpot geplunderd, ging men er nu vandoor met koeken, koffie, een EHBO trommeltje en vuilniszakken.

“Een misselijke streek, als je weet dat hier tientallen mensen als vrijwilliger werken en we tijdens de themadag gewoon geen koffie hebben”, zegt bedrijfsleider Ton Immerzeel. “Het gaat ook niet om de materiële kant van de halen is bij ons.” Het vermoeden bestaat dat het gaat om personen die goed op de hoogte zijn van de gang van zaken.

Het Themapark heeft tot twee keer toe de politie ingeschakeld. Zij onderzoeken momenteel de zaak.Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend
©2001- POMologische Vereniging Noord-Holland