Rijke dromen van fruitrijk...  


350.000 Mensen per jaar , liefst meermalen terugkomend, 7,5 plus 4,5 miljoen euri inkomsten. Ze dromen heerlijk van rinkelende kassa's.
Ze zijn bobo's in de Betuwe. Die willen een hip soort Flipjespark maken rond het thema fruit.
Ze dromen van van alles: een kennis- en innovatiecentrum, een congres- en evenementenlocatie en een dagattractie met verblijfsrecreatie. Tja, waarvan zouden ze niet dromen?

Misschien moeten ze de naam veranderen in Droompark. Oh nee, dat zou plagiaat zijn jegens de attractie Droomrijk in Kaatsheuvel....

Ze dromen ook over investeerders in de recreatieve "hotspot". En over mensen die bijzondere of gezonde streekgerechten willen serveren.

Waarom toch deze dromerij?"Om de toeristische sector in de regio een broodnodige economische impuls te geven, wordt Fruitpark gezien als een reŰle mogelijkheid".
Huh? Ben ik nou niet wakker?
De toeristische sector een br˛˛dnodige impuls geven met een fruitpark?
Ach, doe mij maar een broodje gezond, met schijfjes appel. Fruitboer, blijf bij je boomgaard, bakker blijf bij je oven en toeristentrekkers, blijf in Droomrijk.

En o ja, gratis suggestie van de redactie: vergeet Flipje uit Tiel niet van stal te halen en desnoods hipper aan te kleden. Hoef je geen miljoenen aan een onderzoek naar een aansprekend, innovatief logo te spenderen.

Betuwse vrinden, blijf vooral met beide benen op de boomgaardgrond staan. En uiteraard, heel veel sukses en innovatieve dromen toegewenst.


Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend
©2001- POMologische Vereniging Noord-Holland