Fruit gaat het maken in 2009,
zeker in cosmeticaland
 


PR -bureau Pierce Mattie doet in beauty, cosmetica en in meer wat de moderne mens mooi, aantrekkelijk en communicatief maakt. Ze hebben nu ook verstand van de toekomst. En volgens hen gaat fruit het in 2009 maken in beauty-land.

Binnen het spectrum van de trendy ingrediënten gaat fruit steeds trendier worden, denken ze. Want in fruit zoals de bosbessen zitten antioxidanten. Dat zijn in cosmetica-land anti-agers, dus anti-rimpel-cremes zoals ze vroeger zeiden.

Dames (en heren), jullie wisten het ene al en het andere weten jullie nu: wie jong en mooi wil zijn, moet aan het fruit; fruit in de pens, fruit met cosmetica op de huid.

Ach, waar blijft de tijd. Vroeger was het bij dames trendy om een kommkommerschijf op de rimpelende oogomtrekken te leggen. Als naturel nou naast natuurlijk ook nog de trend wordt, heb ik nog wel een heel goedkope potentiële remedie tegen rimpels: appelschijven met een beetje vaseline-achtige zalf of nivea of zoiets. Helpt vast geweldig om de huid soepel en minder droog te maken, en is in deze tijden van krappe beurzen in ieder geval heilzaam voor de portemonnee. En het voordeel van appel- boven komkommerschijven: als je het klokhuis eruit boort, kun je kijken terwijl je je schoonheidsbehandeling ondergaat! En dat is tijd-efficiënt, ook al praktisch in deze jakkertijd!

Met dank aan Pierce Mattie voor het basisidee wordt 2009 dus een mooi, natuurlijk fruitig en tijdsefficiënt jaar! Sukses ermee!

Verder lezen: Agrarisch Dagblad 301208Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend
©2001- POMologische Vereniging Noord-Holland