Gouden peer award: beroemd door fruit

 


"Heb je een geweldig masker gemaakt van de schil van een watermeloen? Is je glimlach super met een stuk sinaasappel in je mond? Of kun je andere leuke dingen met groenten en fruit? Vul snel je gegevens in en zet je GruitFoto op de site".

Zo begint de site voor een fotowedstrijd met fruit.

"Dit is je kans! Misschien ben jij binnenkort beroemd en moet je handtekeningen uitdelen op het schoolplein... kom je live in de SuperNick uitzending en wordt jouw GruitClip uitgezonden! En het enige wat je nodig hebt, is groenten en fruit..."

Zo begint de site over de tweede ronde in de wedstrijd, een filmronde, waaraan de jeugd mee kan doen.

Doe iets geks met fruit, groenten en een camera, en misschien kom je uiteindelijk op een jeugdkanaal in beeld.

Beste ouders en grootouders, ik zie in de wereld van het hoogstamfruit en de historische fruitrassen te veel grijze haren. Dit is jullie kans! Moedigen jullie je nageslacht es aan? Laat ze es iets geks doen met knotsen van appels en peren, doe es iets origineels met historische rassen! Maak opnames in de boomhut in de hoogstam, laat ze klimmen in de leiboom, met fruit in hun snoet en vergeten groenten op hun kop. Hup, ouwelui, zorg voor interesse bij je grut door ze voor deze actie van de Gruiten-club met moderne media te pushen!

Ouwelui, grijp je kans!

Verder kijken:Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend
©2001- POMologische Vereniging Noord-Holland