Nieuwe Oké shirts

 


Beste Oké liefhebber,

Oké fruit is lekker, eerlijk en gezond. Niet alleen voor u, maar ook voor de Oké boeren uit Latijns-Amerika en Afrika. Volgens de voorwaarden van Max Havelaar krijgen zij een eerlijke prijs voor hun fruit en bovendien een Fairtrade premie die gebruikt kan worden voor verbeteringen op het gebied van sociale voorzieningen en milieu. Denk bijvoorbeeld aan het mogelijk maken van een school. Door Oké fruit in de supermarkt te kopen helpt u de boeren om een beter bestaan op te bouwen.

En vanaf nu kunt u ook op een andere manier laten zien dat u achter Oké en Fairtrade staat. Namelijk door het dragen van een trendy Oké shirt. In onze webshop hebben wij leuke nieuwe hippe shirts voor dames en heren opgenomen. Voor u de mogelijkheid om te laten zien dat u ook achter Fairtrade staat en zeker Oké bent!

De shirts zijn gemaakt van biologisch Fairtrade katoen. Dus door het kopen van deze shirts steunt u ook de katoenboeren in India! Ga dus snel naar de website www.ikbenoke.nl en bestel dit mooie shirt voor maar €15,-!Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend
©2001- POMologische Vereniging Noord-Holland