Miss Appletree op de hoorns genomen
op bloesemroute
 


De Pool Art Zapedzki maakt kunst. Mooie beeldhouwwerkjes, bijvoorbeeld in het kader van de tentoonstelling 'Erotiek en Vruchtbaarheid' .

Zo maakte hij ene Miss Appletree. Het beeld stond al drie weken netjes tegen een boom opgesteld in, of all places, Kuttekoven, langs een bloesemroute. Stond, zei ik, omdat het beeld vernield is. Bloesemtochtrijders kunnen nu dus minder genieten.(Jullie nog wel, op onderstaande webadres).

In eerste instantie gedacht aan vandalen of kuisheidsmaniakken die doldriest te werk waren gegaan. Maar nee, een jonge stier had het voorjaar in de kop gekregen en Miss Appletree op de hoorns genomen.

Er komt een nieuw beeld. Hoe dat eruit zou moeten zien? Geen idee. Suggesties zijn welkom bij de redactie! En de bloesemroute zal wel uitgebloeid zijn tegen de tijd dat het nieuwe beeld er staat.

Vlaamse vrienden, sukses met de bloesemtocht, ook zonder kunstwerk! En volgend keer vooral arme beeldhouwvrouwtjes beter beschermen tegen al wie of wat kwaad zou kunnen doen!

Verder lezen en Miss Appletree bekijken voor- en nadat de stier te keer ging: Het Belang van Limburg.Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend
©2001- POMologische Vereniging Noord-Holland