Melkboer gaat in fruit  


Joris Driepinter, met melk meer mans, wie kent ze niet? Onze nationale witte motor werd goed gepropageerd. Schoolkinderen werden er mee grootgebracht.

Melk is gezond voor elk, zei een andere slogan. Maar.... zou fruit niet nog gezonder zijn??

Nou wil het toeval dat de overheid ons aan het schoolfruit wil. Gezond en slanker, weet je wel, voor al die computerspelende apen die hun lijf niet meer gebruiken, behalve om het toetsenbord te bedienen en van en naar de PC te lopen. Bovendien blijken er nogal kids allergisch voor de voor kalveren bedoelde, voor mensen ietwat onnatuurlijke koemelk te zijn.

Tja, als zuivelgigant denk je dan: "If you cannot beat them, join them". Dus onze zuivelreus Campina gaat naast de goede goude oude witte motor nu ook in schoolfruit! Nee, geen melk met fruit, maar melk náást fruit.

Ouwe zuivelreus, slimme zet van je! Gelet op je vorige campagnes voor melk krijg je fruit vast goed aan de scholier verkocht! Ga je trouwens binnenkort ook fruittelers lid maken van jullie coöperatie? Zo ja, de POM zoekt vast nog een sponsor voor haar clubblad! Dus, heren en mevrouwen van de PR-afdeling van Campina, als jullie je echt als ook fruitboer willen gaan profileren, prima, met jullie sponsorgeld kunnen jullie bij de POM vast terecht!

Verder lezen: blikopnieuws.nl.Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend
©2001- POMologische Vereniging Noord-Holland