Lof: Majesteit gaat appeltaarten bakken  


Make A Difference Day. Een dag waarop mensen vrijwilligerswerk voor het goede doel gaan doen. Ook Majesteit laat zich van een goede kant zien. Normaliter laat zij staatsbanketten serveren, nu steekt zij zelf de handen uit de mouwen voor banket. Majesteit gaat appeltaart bakken samen met de verstandelijk beperkte bewoners van zorgboerderij De Groote Modderkolk in het Gelderse Loenen. De vrijwilligers van Natuurmonumenten krijgen voor hun inzet dus Koninklijke Waardering in de vorm van appeltaart.

Majesteit, ik prijs U! Samen met verstandelijk gehandicapten appeltaart bakken. Pomologie en zorg én vrijwilligerswerk voor de natuur met elkaar verbinden. Dat is knap verzonnen!

U verdient een ereplaats op deze website in het onderdeel Fruitteelt en Zorg.

Majesteit, waarlijk mijn complimenten!

Majesteit, wist U trouwens dat er ook een appelras ooit naar U vernoemd is? Wellicht een idee voor volgend jaar: Majesteit bakt op zorgboerderij samen met verstandelijk gehandicapten haar eigen Beatrixappels voor vrijwilligers van natuurbeschermingsorganisatie.

Dit soort vrijwilligerswerk zie ik andere koninginnen nog niet doen. Onze Koningin doet het gewoon! That’s the difference!

Verder lezen: Diverse kranten van 021107Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend
©2001- POMologische Vereniging Noord-Holland