Frambozen met dierlijk eiwit  


Izabela Murray uit Amerika houdt van frambozen. Ze smult er graag een bakje van leeg. Alleen, haar laatst genoten bakje zal ze zich nog lang heugen.

Izabela zat lekker voor de tv van de frambozen te smikkelen. Ze had bijna het bakje leeg. Toen zag ze het zitten. In het hoekje van haar bakje, tussen de laatste vruchtjes, ontdekte ze "het". Het duurde even voor ze zich realiseerde wat ze in haar bakje had. Het was een heuse schorpioen.

Je zou denken dat Izabela acuut het nummer van haar claim-adcocaat intoetste teneinde een ferme som geld te eisen bij de supermarkt wegens gederfde eetlust en opgelopen psychische trauma's. Maar nee, dat deed ze niet. Ze ging de supermarkt waarschuwen. Ze spoorde de supermarkt aan voortaan de bakjes fruit (uit Chili) te controleren op verstopte levende have, want zij wil anderen haar afgrijselijke ervaring besparen.

Izabela is van plan voortaan al haar fruit uit warme landen tevoren te controleren op meeliftende beestjes en zij roept anderen op hetzelfde te doen.

Verder lezen:Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend
©2001- POMologische Vereniging Noord-Holland