Website om geschikte boomplantplekken
aan te geven
 


Nijmegen, de oude rode studentenstad heeft weer wat. De vele biologen en anderen die er ooit studeerden hebben met lede ogen aangezien dat bomen zo maar verdwenen. En dat er weinig werd aangeplant.

Nu zijn er mensen, ik weet niet of ze gestudeerd hebben, maar dat zal vast wel, want ze zijn lid van de PvdA, die in actie komen voor bomen.

Via een website kun je in Nijmegen vertellen waar in de openbare ruimte bomen geplant zouden kunnen worden. Of dat ook hoogstamfruitbomen kunnen zijn, staat er niet bij.

Goed idee, oude rode rakkers. Verander en verbeter de wereld, en begin in de openbare ruimte en je achtertuin. Jullie staan verder tegenwoordig vast met 2 benen op de grond, en beseffen dus dat je bij leidingen erg voorzichtig moet zijn, op straffe van een stroomstoot en een rekening van het electriciteitsbedrijf?

Niettemin, lof voor jullie idee. Ik maak graag een grap, maar dit is echt een goed idee. Gratis idee van de redactie: stel es aan jullie Woutertje in Den Haag voor dat we allemaal aan het boomplanten slaan. Nederland heet niet voor niets Holland, afkomstig van Holz-land= Houtland, begrijp ik.

Kom op, rode kameraden en blauwe corpsballen tezaam, verbeter samen de wereld, en begin met bomen te planten. Ik heb nog wel een paar hoogstammen voor jullie in de aanbieding!

Verder lezen:Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend
©2001- POMologische Vereniging Noord-Holland