Appelcam  


Alweer een nieuw woord: appelcam. Het is een camera, gericht op groeiende Rubens-appels.

Bij Praktijkonderzoek Plant & Omgeving (PPO) in Randwijk is ter gelegenheid van de Week van de Smaak een webcam geplaatst voor de registratie van de groei van het nieuwe appelras Rubens. De beelden zijn te bekijken op de website van PPO en op de website van de Week van de Smaak (www.weekvandesmaak.nl).

Een opname van de Rubens-appelcam

Op de website van PPO wordt onterughoudend reclame gemaakt voor de Rubens.

Ik citeer:

"Liefhebbers van een volle, ronde smaak vinden in Rubens de sprankelende, zoete appel die kleur geeft aan het eetmoment. Het neemt je direct in gedachte mee naar moeder natuur. Rubens is afkomstig van het veredelingsbedrijf Consorzio Italiano Vivaisti in Ferrara, ItaliŽ. Ontstaan uit de kruising van Gala x Elstar komen alle goede eigenschappen samen in deze rondborstige, puur natuur appel.

Rubens is een eerlijke appel om even tussendoor heerlijk van te genieten. Op het werk, na het sporten of onderweg: Rubens smaakt altijd. Met zijn knisperende, knapperige bite, is het echt een snoepje van moeder natuur. Liefhebbers waarderen z'n sprankelend zoete smaak, en de friszoete nasmaak".

Het is dat het voor het goede doel is, anders zou je allergisch worden van dergelijke reclamecommunicatiepraat. Op naar de appelcam, daar hoor je de Rubensen groeien......

Verder kijken:

AppelcamAan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend
©2001- POMologische Vereniging Noord-Holland