Anti-doping met een appel....  


De appel dreigt nu in een kwaad daglicht te komen. Althans, als het aan een damsportende snotneus ligt. De appel is van verboden vrucht uit het Paradijs geëvolueerd tot gezondheidsvoedsel, maar onze dammer gaat de vrucht door misbruik in een verdachte hoek plaatsen.

In dagblad De Stentor verklaart een dammende snotkoker van 16 jaar jong dat hij bij kampioenschapswedstrijden zijn tegenstander graag onderuit haalt door aan een appel te knagen.

Jongen, pas op! De appel als anti-doping bij je tegenstander gebruiken. Binnenkort stellen ze het eten van appels bij jullie sportbond als anti-doping nog gelijk aan doping!

Ik heb, de lezers weten het, wel een straf in petto voor de misbruikers van appels als anti-doping. Twee kilo Gamerse Zuren, op nuchtere maag, en jij, snotpin van 16, haalt 't nooit meer in je damschijfknar om anti-doping toe te passen!

Niettemin, sukses bij de kampioenschappen toegewenst, en nog een tip: een appel voor het dammen is erg goed voor je concentratie. En dan geldt ie niet als doping............

Verder lezen: De Stentor.Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend
©2001- POMologische Vereniging Noord-Holland