Aanplantbemiddeling 2023  
In het jaarplan (zie lente-POM 2023) hebben we aangegeven dat de bomenverkoop dit jaar anders zal verlopen dan voorgaande jaren.

We leveren bomen die op verzoek opgent zijn en bomen die we zelf hebben laten enten en waaruit u een keuze kunt maken. Al deze bomen worden eind november uitgeleverd en komen van kweker Hengeveld in de Achterhoek.

Het assortiment dat we aanbieden bestaat uit rassen die in het algemeen niet bij kwekers voorradig zijn en uit enkele rassen waar elk jaar veel vraag naar is.

Voor de meer gangbare fruitrassen gaat u dit keer naar een tuincentrum c.q. boomkweker. In Noord-Holland is Weigelia in Heerhugowaard een adres waar ze een behoorlijk assortiment fruitbomen aanbieden (www.weigelia.nl).

Als u een boom wilt hebben die niet op bovenstaande manier te verkrijgen is, kunt u die bij ons bestellen en wordt deze komende winter opgent voor levering in november 2024.

De prijzen van de bomen zijn (onder voorbehoud) voor leden: hoogstam 27,50, halfstam 20,- en laagstam/struik 13,-. Niet leden betalen 2,50 meer.

De bomen kunnen besteld worden met het bestelformulier (Word, pdf). of door te mailen naar Aaanplantbemiddeling@hoogstamfruitnh.com

Bestellingen moeten vr 31 oktober aanstaande binnen zijn.

Uitlevering van de bomen is op zaterdag 25 november bij de Abdij, Vennewatersweg 27a in Egmond-Binnen van 10 14 uur.

Hieronder de lijst met leverbare bomen met maat en aantallen.

En hier geldt: op is op!

Informatie over de eigenschappen van de diverse rassen kunt u vinden op www.pominventarisatie.nl of google op de rasnaam.

Voor verdere informatie, adviezen en andere vragen kunt u een e-mail sturen aan: aanplantbemiddeling@hoogstamfruitnh.com.Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend
©2001- POMologische Vereniging Noord-Holland