In de blote kont onder de hoogstamfruitbomen  


Volgens Zon en Leven, het Nederlands Verbond van Naturisten, is het specifieke aan haar terrein De Maat in Ravenswaay dat het een oude boomgaard is met een grote variŽteit aan appel - en perenbomen, walnoten, hazelnoten, amandelen, kersen, bramen en pruimenbomen.

Normaliter is het een afgesloten terrein. Er wordt namelijk bloot gerecreŽerd en bloot gezwommen in de ecologische zwemvijver.

Volgens Zon en Leven is het 'een weldaad, een dagje bloot tussen de fruitbomen, in het water en in de sauna'.

Tja, dat het een weldaad is tussen de fruitbomen, dat weten de lezers van deze website natuurlijk wel. Maar of het naturisten zijn? Hoogstamminnende naturisten, bestaan die? Iets om uit te proberen of te ontdekken voor sommigen, wellicht.

Wie letterlijk aan den lijve wil ondervinden of naturisme in combinatie met hoogstammen iets voor hem of haar is, kan 3 juni tussen tien en vier uur terecht op het terrein aan de Maatsteeg 7a in Ravenswaay.

Als je alleen in kleren het terrein op wilt om te kijken hoe het is, (of: hoe mooi de hoogstamfruitbomen zijn) dan ben je er deze ene dag ook welkom, alleen niet in de sauna en de zwemvijver.

Verder lezen: De Gelderlander 22 mei 2007Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend
©2001- POMologische Vereniging Noord-Holland