Gebak zo gezond als fruit  


Gebak. Het staat gelijk aan vet, zwaar op de maag, veel calorieŽn, ongezond maar onweerstaanbaar lekker. Het enige wat fruit en gebak bond, was dat er wel es fruit op of in gebak zat, maar dan als vulling in of kleurmaker op gebak.

Er is nu echter een product op basis van vers fruit. Een heel nieuw recept en met een heel nieuwe visie op lekker en gezond. Nu, na twee jaar denken, testen, proeven en proberen is het gelukt; een lekker gebakje op basis van fruit met slechts 77 calorieŽn. De grotere taartpunt bevat 110 calorieŽn.

De oplossing: sub4fruit

We zullen hier de website van, de eigenaar van sub4fruit citeren, Het IJs van Columbus in Amstelveen:

ĒSub4fruit is gemaakt op basis van puur en vers fruit, dit geeft het gebakje een fris-zoete smaak welke niet te zwaar op de maag ligt. Hierdoor is het ook zeer geschikt als dessert op een zwoele avond, lekker fris! Het gebak heeft dezelfde voedingsstoffen als een stuk fruit, het gebakje kan zelfs ťťn heel stuk fruit vervangen op een dag.Er zijn geen extra, kunstmatige vitamineís toegevoegd aan het gebak, er is alleen gebruik gemaakt van de pure voedingsstoffen uit het fruit zelf. Als je weet dat je een verjaardag hebt kun je dus gewoon het advies blijven volgen van het voedingscentrum. Twee ons groente en twee stuks fruit: eet een appel en een gebakje en je volgt het advies al op.

Sub4fruit is een gebakje met alleen de zoetheid van fruit. Het gebakje bevat nauwelijks vet (1,3%) en bevat geen melk. Voor mensen die niet zo van erg zoete producten houden is Sub4fruit ook erg geschikt. Omdat het van een luchtig gemaakte mousse gaat welke gezoet is door fructose smaakt het gebak aangenaam fris. Er zitten geen kunstmatige kleur- geur en smaakstoffen in het gebak en conserveermiddelen zul je ook niet terug vinden. Gebak staat voor iets leuks, een feestje of een andere gezellige bijeenkomst. Vanwege de fris-zoete smaak is het ook erg lekker op een zwoele zomeravond als toetje na bijvoorbeeld een barbecueĒ.

Helaas kan uw redactie het beloofde gezonde lekkere goedje niet proeven, want volgens de website van sub4you zijn er vandaag 16 mei 2007 nog slechts 5 verkooppunten plus de groothandel.

Uw redactie heeft natuurlijk zin in uitproberen. Als er es een verkooppunt bij de redactie in de buurt komt, of de redactie komt in de buurt van een verkooppunt, dan horen jullie meer! Nu moeten jullie genoegen nemen met mooie plaatjes. Die maken dat je je vingers gaat aflikken. Dus Het IJs van Columbus is gewaarschuwd: als het gebak niet blijkt te smaken, zal de redactie in onvervalste appelboerse taal dat zeggen!

Verder lezen en kijken: www.sub4fruit.com
Ook te bereiken via www.ijsvancolumbus.nlAan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend
©2001- POMologische Vereniging Noord-Holland